Array
(
  [type] => 8
  [message] => Trying to get property of non-object
  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/louisedelputte.be/demo/modules/database/frontend/database.php
  [line] => 81
)
Array
(
  [type] => 2
  [message] => Invalid argument supplied for foreach()
  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/louisedelputte.be/demo/modules/database/frontend/database.php
  [line] => 81
)
Voeding - Blog - louisedelputte
Voeding - Blog - louisedelputte

Marley Spoon

Marley Spoon ontdekte dat ik een drukke levensstijl heb: ik werk fulltime, ga sporten (momenteel aan het trainen voor mijn eerste kwart triathlon), heb mijn blog, Instagramaccount, lief en vriendenkring te ‘onderhouden’ én wil daarnaast nog eens gezond en lekker eten ook. Omdat er vaak geen tijd overblijft om naar de winkel te gaan is koken met Marley Spoon voor mij de ideale oplossing! Lees in deze blogpost hoe gemakkelijk het werkt en hoe jij Marley Spoon kan uitproberen.

Voeding - Blog - louisedelputte

Getest: My Blender Sport van Domo Elektro

Net voor ik ga sporten probeer ik het ideale ontbijt te verorberen met een shake van Herbalife. Tijdens het sporten drink ik graag sportdrank. Na het sporten is een verfrissende chocolaterecovery smoothie heel erg welkom. Domo Elekto introduceert een nieuwe blender die alle bovenstaande juices kan klaarmaken in een handomdraai! Door één geïntegreerd systeem neem je jouw sportdrank of smoothie mee in een de speciale sportdrinkfles. Maak kennis met My Blender Sport, de blender en sportdrinkfles in één; de must have voor elke sporter!

Voeding - Blog - louisedelputte

Onze eerste kookworkshop i.s.m Dille & Kamille

Afgelopen weekend gaven wij onze eerste kookworkshop! En we werkten daarvoor samen met niemand minder dan Dille & Kamille. Zij vroegen ons om een glutenvrije kookworkshop te organiseren en met veel plezier gingen wij in op hun voorstel. We kozen als thema ‘glutenvrije hapjes’ en konden deze fantastische ervaring meemaken in onze hometown Roeselare.

Voeding - Blog - louisedelputte

Quinoa op Mediterraanse wijze

Zin in een gerechtje dat niet lang duurt om klaar te maken, maar toch heel goed scoort? Probeer eens quinoa! Quinoa kan daarnaast op verschillende manieren geserveerd worden: als warm aperitief hapje, als koude lunch om mee te nemen naar je werk, of om nog eens te verwarmen als avondmaal indien je nog quinoa over hebt. Quinoa presenteert heel mooi en smaakt daarenboven nog eens verrassend goed in vele combinaties.

We besloten om op zondagmiddag nog eens een chiro-reünie te houden met de oudleiding (zijn wij echt al zo oud?!) van Chiro Jochi Roeselare. Het was een stralende dag en gastvrouw Liesbeth besloot om de tafel buiten te dekken. Het werd een theekransje-met-alle-soorten-gebak gevolgd door een cava met-aperitiefhapjes namiddag. Iedereen deed zijn duit in het zakje en had iets lekkers mee. Ikzelf zorgde voor een voorgerecht-aperitiefhapje: Quinoa op Mediterraanse wijze.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie