Array
(
    [type] => 2
    [message] => file_get_contents(https://api.instagram.com/v1/users/177835025/media/recent/?access_token=177835025.1677ed0.f77c2eff49f146bb967457f800151233&count=4): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

    [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/louisedelputte.be/demo/modules/database/frontend/database.php
    [line] => 74
)
Array
(
    [type] => 8
    [message] => Trying to get property of non-object
    [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/louisedelputte.be/demo/modules/database/frontend/database.php
    [line] => 81
)
Array
(
    [type] => 2
    [message] => Invalid argument supplied for foreach()
    [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/louisedelputte.be/demo/modules/database/frontend/database.php
    [line] => 81
)
Getest My Blender Sport Van Domo Elektro - Artikel - louisedelputte

Getest: My Blender Sport van Domo Elektro

Net voor ik ga sporten probeer ik het ideale ontbijt te verorberen met een shake van Herbalife. Tijdens het sporten drink ik graag sportdrank. Na het sporten is een verfrissende chocolaterecovery smoothie heel erg welkom. Domo Elekto introduceert een nieuwe blender die alle bovenstaande juices kan klaarmaken in een handomdraai! Door één geïntegreerd systeem neem je jouw sportdrank of smoothie mee in een de speciale sportdrinkfles. Maak kennis met My Blender Sport, de blender en sportdrinkfles in één; de must have voor elke sporter!

My Blender Sport bestaat uit:

  • een blender basis
  • een afneembaar messenstuk
  • een mengfles of drinkbus van 500 ml
  • twee sportdoppen en twee afsluitbare drinktuiten
  • een receptenboekje
  • een handleiding

Blend it for BREAKFAST

Als ik niet veel tijd heb om te onbijten, drink ik een Herbalife Shake. Deze shake bestaat uit Alpro Soyamelk (hier: amandelmelk) en 2 lepels van de voedingsshake (hier: chocoladesmaak). Deze substantie moet gemixt worden tot een smooth geheel. Dit gebeurt in 1-2-3 met deze My Blender Sport!

Door het deksel met afsluitbare drinktuit is het ideaal om deze shake overal mee te nemen. Ja, zelfs in de auto.

Blend it for your WORKOUT

Door het handige systeem wordt een sapje maken kinderspel. Zo spaar je tijd en kun je meteen aan een training of wedstrijd beginnen. De My Blender Sport is daarom ook ideaal voor uithoudingssporten zoals triatlon, wielrennen, en lange afstandslopen. De lancering van de My Blender Sport sluit aan bij de activiteiten van het vorig jaar opgericht DOMO-SCOTT-triatlonteam met kopman en meervoudig Belgisch kampioen halve triatlon Pieter Heemeryck.

Blend it for your RECOVERY

Na het sporten is het verstandig om binnen het half uur een herstel shake te nemen. Dit is best een combinatie van koolhydraten en eiwitten. De koolhydraten zorgen voor een snel herstel van de glycogeen voorraad. De eiwitten bevorderen het herstelproces van de spierschade.

Wist je dat:

  • De drinkflessen gemaakt zijn van BPA-vrij tritanplastic?
  • Ze een goede grip bieden en goed in de hand liggen?
  • Aangepast zijn aan de flessenhouder op een fiets?
  • De My Blender Sport te verkrijgen is in Media Markt, Krëfel, Vanden Borre, Collishop, Blokker en de betere elektro vakhandel?
  • De adviesprijs €39,95 is?
  • De blender ook ideaal is om ijs te crushen?

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit geweest maar wat een avontuur was dat. Ik ben nu een weekje terug en kijk met een glimlach op mijn gezicht terug naar alle foto’s en filmpjes. Lees in deze blogpost waarom het een aanrader is voor sportieve mensen, die houden van de natuur maar ook levensgenieters zijn (lees: genieten van lekker culinair doen ;) )

Getest My Blender Sport Van Domo Elektro - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te vertrekken, je nog 5 min hebt om je sportkleren aan te trekken, tot je plots de haren op je benen ontdekt. Zeker nu ik 2 x per week naar de kiné ga, is het wel handig dat alles altijd mooi glad is. Ook sportmassages op gladde benen gaat gemakkelijker, kijk maar naar alle wielrenners. In deze blogpost schrijf ik over de laserbehandeling die komaf maakt met beenharen.

Getest My Blender Sport Van Domo Elektro - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik mocht één van de 10 Leietrips uittesten en koos voor “Lyrisch wandelen in het ongerepte Land van Streuvels”. Het werd een actief weekend vol prachtige uitzichten, leuke stops, af en toe een bui maar vooral veel fun. Leuk voor jong én oud. Lees in deze blogpost hoe ik het weekend beleefde.

Getest My Blender Sport Van Domo Elektro - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt trouwens nog een blogpost) die al dateert van augustus 2020 (Time flies :o !) stond mijn bloggen én sporten (lopen, fietsen en zwemmen) op een lager pitje. Mede door een nieuwe job, verlofperiode trainde ik maar zonder doel. Ook op reis kon ik de aantal trainingen op één hand tellen. Tóch kreeg ik meer en meer pijn in mijn heup terwijl ik minder en minder sportte. Ik dacht eerst dat het door te weinig sport kwam. Maar van zodra ik mijn trainingen opdreef en vooral na intervaltraining, deed mijn heup zodanig veel pijn zodat ik er zelfs 's nachts van wakker werd. Mijn volgend loopdoel zou wel eens in gedrang kunnen komen... Zonder dat ik het wist, werd ik er ook onbewust verdrietig door.

Getest My Blender Sport Van Domo Elektro - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen samen met mij heel erg blij zijn (mijn plekje is reeds geresveerd als het bad morgen opnieuw opengaat ;) )! Niet alleen de binnenzwembaden gaan open, ook de verwarmde openlucht zwembaden met stroming! Jaja, je leest het goed! ik testte net voor de eerste lockdown een primeur in Kortrijk: eindeloos zwemplezier in een wel heel cool buitenzwembad! Lees er in deze blogpost alles over.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie