Array
(
    [type] => 8
    [message] => Trying to get property of non-object
    [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/louisedelputte.be/demo/modules/database/frontend/database.php
    [line] => 81
)
Array
(
    [type] => 2
    [message] => Invalid argument supplied for foreach()
    [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/louisedelputte.be/demo/modules/database/frontend/database.php
    [line] => 81
)
Fun - Blog - louisedelputte
Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit geweest maar wat een avontuur was dat. Ik ben nu een weekje terug en kijk met een glimlach op mijn gezicht terug naar alle foto’s en filmpjes. Lees in deze blogpost waarom het een aanrader is voor sportieve mensen, die houden van de natuur maar ook levensgenieters zijn (lees: genieten van lekker culinair doen ;) )

Fun - Blog - louisedelputte

De nieuwste Opel Combo Life op de jaarbeurs Roeselare

Opel Bariseau Mottrie, waarvan ik trotse ambassadeur ben, staat op de 66e jaarbeurs in Roeselare. Daar kan je o.a. de nieuwste Opel Combo Life ontdekken! Dit is de wagen waarmee ik nu rijd. En ik ben helemaal fan! Er zijn vele redenen waarom ik deze wagen top vind, lezen jullie mee ?

Fun - Blog - louisedelputte

Disneyland Magic Run, u was GEWELDIG!

Wat. Een. Weekend! Het is nu donderdag en ik ben nog aan het bekomen van het zalige weekend in Parijs! Ik liep de halve Marathon tijdens het Magic Run Weekend in Disneyland Parijs. Tja ‘lopen’ is eigenlijk niet helemaal waar eigenlijk. Lees in deze blogpost hoe leuk het weekend was en hoe ik het ervan af bracht met die halve marathon.

Fun - Blog - louisedelputte

Disneyland, here we come!

Woehoew! Ik verlang al zo lang naar opkomend weekend! Het is de 2e keer dat ik nu mag meelopen met de Disneyrun in Disneyland Parijs. ZO BLIJ! En ik kan niet wachten om de mooiste medaille ter wereld binnen te halen! Welke medailles zijn het dit jaar? Hoeveel km zal ik lopen? Wat staat er op de planning? Lees het in deze nieuwe blogpost!

Fun - Blog - louisedelputte

Nieuwe samenwerking met…

Vandaag is de start van een wel hele leuke samenwerking! En die samenwerking start niet zomaar. Nee, ik ben vandaag aanwezig in een Indoor Speelpark om wat sport- en dansles te geven aan kinderen in een leuke disco. “Waar gaat dit nu over?!” hoor ik je al denken. Lees gerust verder en ontdek meer over deze nieuwe collab!

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie