Array
(
  [type] => 8
  [message] => Trying to get property of non-object
  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/louisedelputte.be/demo/modules/database/frontend/database.php
  [line] => 81
)
Array
(
  [type] => 2
  [message] => Invalid argument supplied for foreach()
  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/louisedelputte.be/demo/modules/database/frontend/database.php
  [line] => 81
)
Work Outs - Blog - louisedelputte
Work Outs - Blog - louisedelputte

Belmodo Fit Summit 1st edition

Op 24 en 25 september 2016 vond de allereerste editie plaats van de Belmodo Fit Summit. Het was het eerste Belgische allround sport- & health event waarbij de focus breder lag dan enkel fitness. Centraal stonden ook: gezonde voeding, educatie en vooral een hoge dosis fashion en fun. Van zodra het kon, schreven we ons in voor het event want we waren laaiend enthousiast over het breed aanbod aan workshops, alsook de educatieve sessies gegeven door o.a. Sandra Bekkari en Leander Verbraecken.

Work Outs - Blog - louisedelputte

Sporten en meer bewegen? Zo hou jij het vol!

Sommigen zagen mij misschien al blinken op de cover op RSL (het magazine van Roeselare, de stad waar ik woon). Ik geef in deze editie van het stadsmagazine tips om meer te bewegen én het vol te houden. Lees hier de 10 tips!

Work Outs - Blog - louisedelputte

Box conditioning: BAM! Let’s kick some ass!

Niets beter dan de week te starten met een goeie workout! Omdat we graag verschillende sporten uittesten voor jullie, besloten we om een les box conditioning mee te pikken bij Venice Beach in Gent.

Boksen. Say what? Boksen wordt omschreven als de ultieme mannensport. Niets is minder waar! We zullen je zelf een geheimpje vertellen. Dankzij de ultieme box workout geraken de Victoria’s Secret modellen elk jaar in vorm voor de grote Victoria’s Secret Fashion Show. Inderdaad, je vindt Gigi Hadid, Elsa Hosk, Adriana Lima en Lily Aldridge vaak terug in een boksring.

Work Outs - Blog - louisedelputte

Ubound: workout op een mini-trampoline

Vorige week hebben we het trainingsprogramma Ubound uitgetest voor jullie in Stadium Coupure (Gent). In eerste instantie dachten wij dat we salto’s mochten doen op een gigantische trampoline. We waren dan ook – heel – even teleurgesteld toen we de (vele!) mini-trampoline’s uitgestald zagen. Maar toen we de muziek hoorden knallen door de boxen, hadden we er meteen zin in!

Toen we aan de les Ubound begonnen leek het ons praktisch onmogelijk om zo intensief te springen op die mini-trampoline. Automatisch hou je je wat in en tracht je je balans te vinden, terwijl de echte pro’s naast je zich helemaal geven. Maar door de opzwepende muziek en het ritme van de groep krijg je al snel de smaak te pakken!

Work Outs - Blog - louisedelputte

Klimmen: naast een portie lef ook veel techniek nodig

Enkele dagen geleden ging ik met mijn nicht Lore klimmen in de Blueberry-Hill in Kortrijk. Ik dacht dat klimmen gemakkelijk was: je klimt naar boven, dan weer naar beneden en hup, het zit erop. Verkeerd gedacht. Naast een portie lef (want amai, hoe hoog waren die klimmuren?!), heb je ook nog een goede techniek nodig om tot boven te geraken. Plus, een klimpartner waar je 100 % op vertrouwt kan niet ontbreken om weer veilig beneden te geraken. De gespierde klimmers in bloot bovenlijf op 16 meter hoogte waren mooi mee genomen ;-).

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie