Array
(
  [type] => 8
  [message] => Trying to get property of non-object
  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/louisedelputte.be/demo/modules/database/frontend/database.php
  [line] => 81
)
Array
(
  [type] => 2
  [message] => Invalid argument supplied for foreach()
  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/louisedelputte.be/demo/modules/database/frontend/database.php
  [line] => 81
)
Een Vernieuwend Concept Bij Body Invest - Artikel - louisedelputte

Een vernieuwend concept bij Body Invest

Ik zag het passeren op Facebook: een nieuw concept in Roeselare! Een combinatie van voedingsanalyse, personal training en electrofitness in één healthclub: Body Invest te Roeselare. Voedingsanalyse en personal training als aspect apart kende ik uiteraard, maar electrofitness en de combinatie van de drie was nieuw voor mij. Tijd om het uit te testen!

Body Invest in Roeselare

De eerste keer toen ik aankwam in Body Invest voelde ik het direct: dit is geen ‘massafitness’ waar je één van de zovele leden bent met een lidnummer. Neen, ik werd persoonlijk warm onthaald door de zaakvoerster en tevens diëtiste Tine en Gianni, de personal coach.

We startten met een kennismakingsgesprek over wat ik wilde bereiken en wat Body Invest kan betekenen:

 • Body Invest is een specialist en persoonlijke coach voor figuurcorrrectie, afslanking, conditietraining, rugversteviging, strakkere huid, anti-cellulite, proteïnedieet en electrofitness.
 • Een maatje minder na één maand is mogelijk, zelfs met passieve training door bv rugproblemen
 • Met passieve training worden rug- en buikspieren verstevigd zodat na enkele sessies steeds rugbesparende oefeningen uitgevoerd worden voor nog meer resultaat.
 • Je kan er sporten op maat van jouw lichaam
 • Ook voedingsanalyse is mogelijk

Electrofitness

Ik schreef eerder een volledig blogpost over electrofitness, deze kun je hier lezen.

Voedingsanalyse door Tine

Wil je voedingsanalyse krijgen? Dat kan! Er wordt een persoonlijk voedingsgplan opgesteld aan de hand van een grondig onderzoek naar je huidige eetgewoontes. Ik overliep zelfs met Tine de hoeveelheid koolhydraten, vlees en groenten ik op mijn bord opschep. Tine zet een realistisch en haalbaar doel op waar af en toe zeuren nog mag. Om de zoveel tijd volgt dan een individuele evaluatie.

Ook kunnen trainingen gevolgd worden bij Tine. We zijn ons niet meer bewust van hoe de dingen effectief proeven omdat we zo snel eten. We slaan maaltijden over en snoepen dan de hele dag door. Dan hebben we spijt. Als dit herkenbaar is, dan is de assertiviteitstraining voor emo-eters iets voor jou.

Personal training door Gianni in Body Invest

Iedereen heeft een drukke agenda. Maar wil je toch fit blijven of zelfs fitter worden en meer halen uit je sport? Dan biedt Gianni personal training aan. De trainingen worden opgesteld en aangepast aan lichaam en doel. Personal training is mogelijk bij Body Invest zelf.

Door Gianni zijn enthousiasme (en omdat hij meestal de oefeningen mee uitvoert) gaat de tijd snel vooruit en vergeet je dat je eigenlijk aan ‘het afzien’ bent ;).

Personal training at home

Heb je geen tijd of middelen om je te verplaatsen? No more excuses!  Want Gianni komt zelfs langs aan huis!

Schuif die stoelen maar aan de kant, zet de muziek aan en gaan :-)!

Small group training of bootcamps

Ben je toch niet zo’n fan van 1 op 1 training? Wil je wat meer quality time doorbrengen met je vriendinnen? Bingo. Je kan met 3 andere vrienden bootcamps van een uur volgen. Gianni legt alle oefeningen goed uit en met een doorschuifsysteem volgt een opeenvolging van gevarieerde oefeningen. Ook duo-oefeningen komen aan bod. Er heerst een ontspannen sfeer en voor je het weet zit de bootcamp er al op!

Mijn ervaring met voedinsgadvies en personal training

Ik sportte 6 weken met Gianni om mijn conditie en kracht te verbeteren. 2 x 30′ training per week in combinatie met een trainingsschema voor thuis op maat. Om dit te meten voerden we een test uit vóór die 6 weken en een test erna. Hoewel ik al veel sportte vóór ik naar Body Invest ging, waren de resultaten opmerkelijk! De eerste resultaten zijn VOOR die 6 weken, de andere erna:

Squat: 120 vs 200
Sit-up: 60 vs 120
Plank: 42″ vs 1’16”
Hielen tikken: 45 vs 90
Side plank links: 35″ vs 50″
Side plank rechts: 37″ vs 45″
Brug: 1’25” vs 2’25”
Brug links: 28″ vs 39″
Brug rechts: 37″ vs 45″

Ook gaf Tine me voedingsadvies en begeleidde ze mij op vlak van voeding doorheen die weken. Ook dit wierp zijn vruchten af: ik verloor 1.2 kg puur vet! Bijgevolg won ik ook aan spiermassa en daalde mijn visceraal vet. In centimeters verloor ik 10 cm op mijn taille, heupen, buik, dijen en armen in het totaal.

Geef eens een origineel cadeau met de feestdagen!

Met de feestdagen in aantocht kan personal training goed van pas komen. OF geef eens een cadeau die ECHT nuttig is! Als je nu nog intekent tot en met 31/01/’17 gelden volgende tarieven voor 1u/week of 2 x 30’/week personal training:

 • 3 maand: €150/maand (ipv €160/maand),
 • 6 maand€125/maand (ipv €160/maand)
 • 12 maand: betaal je €100/maand. (ipv €160/maand)

Voor de bootcamps betaal je €80 voor 10 beurten met 2 beurten gratis. De tarieven voor electrofitness vind je hier. Personal training in combinatie met voedingsanalyse en electrofitness kan uiteraard ook. Wil je weten welke prijs voor jou nu effectief van toepassing is? Neem dan telefonisch contact op met Tine via: 051 24 49 83 of via de Facebookpagina of stuur een mailtje naar: info@bodyinvest.be

Prettige feesten!

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit geweest maar wat een avontuur was dat. Ik ben nu een weekje terug en kijk met een glimlach op mijn gezicht terug naar alle foto’s en filmpjes. Lees in deze blogpost waarom het een aanrader is voor sportieve mensen, die houden van de natuur maar ook levensgenieters zijn (lees: genieten van lekker culinair doen ;) )

Een Vernieuwend Concept Bij Body Invest - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te vertrekken, je nog 5 min hebt om je sportkleren aan te trekken, tot je plots de haren op je benen ontdekt. Zeker nu ik 2 x per week naar de kiné ga, is het wel handig dat alles altijd mooi glad is. Ook sportmassages op gladde benen gaat gemakkelijker, kijk maar naar alle wielrenners. In deze blogpost schrijf ik over de laserbehandeling die komaf maakt met beenharen.

Een Vernieuwend Concept Bij Body Invest - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik mocht één van de 10 Leietrips uittesten en koos voor “Lyrisch wandelen in het ongerepte Land van Streuvels”. Het werd een actief weekend vol prachtige uitzichten, leuke stops, af en toe een bui maar vooral veel fun. Leuk voor jong én oud. Lees in deze blogpost hoe ik het weekend beleefde.

Een Vernieuwend Concept Bij Body Invest - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt trouwens nog een blogpost) die al dateert van augustus 2020 (Time flies :o !) stond mijn bloggen én sporten (lopen, fietsen en zwemmen) op een lager pitje. Mede door een nieuwe job, verlofperiode trainde ik maar zonder doel. Ook op reis kon ik de aantal trainingen op één hand tellen. Tóch kreeg ik meer en meer pijn in mijn heup terwijl ik minder en minder sportte. Ik dacht eerst dat het door te weinig sport kwam. Maar van zodra ik mijn trainingen opdreef en vooral na intervaltraining, deed mijn heup zodanig veel pijn zodat ik er zelfs 's nachts van wakker werd. Mijn volgend loopdoel zou wel eens in gedrang kunnen komen... Zonder dat ik het wist, werd ik er ook onbewust verdrietig door.

Een Vernieuwend Concept Bij Body Invest - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen samen met mij heel erg blij zijn (mijn plekje is reeds geresveerd als het bad morgen opnieuw opengaat ;) )! Niet alleen de binnenzwembaden gaan open, ook de verwarmde openlucht zwembaden met stroming! Jaja, je leest het goed! ik testte net voor de eerste lockdown een primeur in Kortrijk: eindeloos zwemplezier in een wel heel cool buitenzwembad! Lees er in deze blogpost alles over.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie