Array
(
  [type] => 8
  [message] => Trying to get property of non-object
  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/louisedelputte.be/demo/modules/database/frontend/database.php
  [line] => 81
)
Array
(
  [type] => 2
  [message] => Invalid argument supplied for foreach()
  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/louisedelputte.be/demo/modules/database/frontend/database.php
  [line] => 81
)
Eindejaarcadeaus Bij Asics Concept Store In Brussel - Artikel - louisedelputte

Eindejaarcadeaus bij Asics Concept Store in Brussel

Twee weken geleden lanceerde het Japanse sportmerk Asics hun eerste brand-store in België (Brussel) met een nieuw winkelconcept! Ook Berlijn, Seoul, Brisbane, Tokyo en New York zullen volgen. Wij waren heel vereerd om aanwezig te mogen zijn bij de opening samen met enkele andere bloggers! Nog op zoek naar een leuk en sportief eindejaarcadeau? Lees dan zeker verder!

Niet zomaar een winkel

Rus met een mix aan natuurlijke materialen

We startten met een uitgebreide rondleiding in de winkel door de Retail Director van Asics Europe Scott Wakefield. Door de inrichting van de winkel straalt ze rust uit. We zien een mix van natuurlijke materialen zoals hout doorheen de winkel en planten aan het plafond.

Voor jong en oud, mannen en vrouwen vind je de nieuwste Asics-collecties. Je vindt er niet alleen running kledij, maar training & fitness, tennis en indoor sport.

Ook het Scandinavische premium outdoor merk Haglöfs wordt er verkocht.

Leuke extra’s

Maar is er nog meer! Als klant wordt je op een vernieuwende manier geïnformeerd over de producten. Er zijn bijvoorbeeld interactieve schermen die tips geven over de schoen die bij jouw voet past of je kan er beroep doen op MotionID, een vernuftige voet-analyse.

Ook zie je de meest populaire hardlooproutes van Brussel op een groot scherm aan het plafond via een Runkeeper heatmap. Heel indrukwekkend en het geeft je meteen zin om ook te gaan lopen!
Wist je trouwens dat als je met ASICS schoenen de store binnengaat, je een gratis drankje aangeboden krijgt. How cool is that?!

A sound mind in a sound body

De rode draad in de Asics Store is ‘een gezonde geest in een gezond lichaam‘. In de winkel kun je er niet alleen terecht om kleren te kopen, ze bieden ook kennis en diensten aan. Je kan er een uur sporten in het fitnesszaaltje boven de winkel.

In deze community room geven freelance sportinstructeurs de meest uiteenlopende lessen. Het programma vind je terug in de winkel. Wil je zelf een workshop of groepsles organiseren in de community room? Geen probleem! Neem dan contact op door te mailen naar brussels.store@asics.com.

Asicsrunner Jeroen D’hoedt

Hoewel dit de eerste brand-store van Asics in België is, heeft het merk een sterke band met België. Ze sponsoren enkele topatleten zoals David Goffin, Tia Hellebout, Thomas Van der Plaets en en Jeroen D’hoedt.

Jeroen is ondertussen al 7 jaar ASICS atleet en legt zich vooral toe op de 1500m & 3000m Steeple. Hij is regerend Belgisch kampioen veldlopen en Europees Kampioen U20 in 2009. Na de rondleiding opende Jeroen officieel de winkel en was het tijd om onze kledij uit te testen met Jeroen!

Na een goeie opwarming in de community room maakten we de straten van Brussel onveilig 

Goeie voornemens voor 2017

Het nieuwe jaar is in zicht. Een nieuw jaar betekent voor velen, nieuwe voornemens. Maar vaak hervallen mensen in oude gewoontes van zodra het niet lukt. Maar onthoud dat elke stap vooruit een goede stap is! Beloon dus ook elke vooruitgang. En waarom jezelf niet belonen met een gloednieuwe outfit? Of geef je dierbaren een mooie looptenue cadeau en zet hen aan om (meer) te sporten! Niet alleen het cadeau is leuk, maar ook de beleving in de nieuwe Asics Concept store in Brussel is super. WIN WIN!

Bekijk hier het filmpje van de openingsavond:

Praktische info:

Place to be: ASICS Store Brussels – Guldenvlieslaan 12, 1000 Brussels.
Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u tot 17u

Bedankt voor de leuke avond, organisators Laure, Alexandra en ASICS!

Meer artikels

Eindejaarcadeaus Bij Asics Concept Store In Brussel - Artikel - louisedelputte

Ho Ho Ho, beste Asics Kerstcadeau

Het nieuwe jaar staat voor de deur en iedereen begint na te denken over zijn goeie voornemens voor 2016. Ik denk dat de meest voorkomende belofte wel deze is: “Ik ga vanaf 2016 fitter door het leven: dus gezonder eten en meer sporten”. Maar omdat Kerstmis nog op de 25e december
viel en onze goeie voornemens pas starten vanaf 1 januari heb ik toch ook nog even gezondigd ;-). Gelukkig lag hét IDEALE kerstcadeau van ASICS onder onze kerstboom om het nieuwe jaar sportief in te zetten. (Indien je nog op zoek bent naar een leuk ‘nieuwjaarspakje’, hierna enkele ideeën!)

Eindejaarcadeaus Bij Asics Concept Store In Brussel - Artikel - louisedelputte

Belmodo Fit Summit 1st edition

Op 24 en 25 september 2016 vond de allereerste editie plaats van de Belmodo Fit Summit. Het was het eerste Belgische allround sport- & health event waarbij de focus breder lag dan enkel fitness. Centraal stonden ook: gezonde voeding, educatie en vooral een hoge dosis fashion en fun. Van zodra het kon, schreven we ons in voor het event want we waren laaiend enthousiast over het breed aanbod aan workshops, alsook de educatieve sessies gegeven door o.a. Sandra Bekkari en Leander Verbraecken.

Eindejaarcadeaus Bij Asics Concept Store In Brussel - Artikel - louisedelputte

Sporten en meer bewegen? Zo hou jij het vol!

Sommigen zagen mij misschien al blinken op de cover op RSL (het magazine van Roeselare, de stad waar ik woon). Ik geef in deze editie van het stadsmagazine tips om meer te bewegen én het vol te houden. Lees hier de 10 tips!

Eindejaarcadeaus Bij Asics Concept Store In Brussel - Artikel - louisedelputte

Quinoa op Mediterraanse wijze

Zin in een gerechtje dat niet lang duurt om klaar te maken, maar toch heel goed scoort? Probeer eens quinoa! Quinoa kan daarnaast op verschillende manieren geserveerd worden: als warm aperitief hapje, als koude lunch om mee te nemen naar je werk, of om nog eens te verwarmen als avondmaal indien je nog quinoa over hebt. Quinoa presenteert heel mooi en smaakt daarenboven nog eens verrassend goed in vele combinaties.

We besloten om op zondagmiddag nog eens een chiro-reünie te houden met de oudleiding (zijn wij echt al zo oud?!) van Chiro Jochi Roeselare. Het was een stralende dag en gastvrouw Liesbeth besloot om de tafel buiten te dekken. Het werd een theekransje-met-alle-soorten-gebak gevolgd door een cava met-aperitiefhapjes namiddag. Iedereen deed zijn duit in het zakje en had iets lekkers mee. Ikzelf zorgde voor een voorgerecht-aperitiefhapje: Quinoa op Mediterraanse wijze.

Eindejaarcadeaus Bij Asics Concept Store In Brussel - Artikel - louisedelputte

Box conditioning: BAM! Let’s kick some ass!

Niets beter dan de week te starten met een goeie workout! Omdat we graag verschillende sporten uittesten voor jullie, besloten we om een les box conditioning mee te pikken bij Venice Beach in Gent.

Boksen. Say what? Boksen wordt omschreven als de ultieme mannensport. Niets is minder waar! We zullen je zelf een geheimpje vertellen. Dankzij de ultieme box workout geraken de Victoria’s Secret modellen elk jaar in vorm voor de grote Victoria’s Secret Fashion Show. Inderdaad, je vindt Gigi Hadid, Elsa Hosk, Adriana Lima en Lily Aldridge vaak terug in een boksring.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie